Over Marlies Wuyts

Klinisch psycholoog
Seksuoloog


Als klinisch psycholoog en seksuoloog ga ik graag samen met jou op zoek naar waar jij juist tegenaan botst en wat je nodig hebt om je terug beter te voelen.

Ik richt me op jongvolwassenen en volwassenen met allerhande psychische en/of seksuele klachten.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: stress, depressieve gevoelens, piekeren, angst, laag zelfbeeld, levensvragen, relationele vragen, zorgen rond seksueel verlangen, seksuele opwinding en orgasme, pijnklachten, seksuele identiteit.
 

Opleidingen:
Master klinische en gezondheidspsychologie - KU Leuven
Master seksuologie - KU Leuven
 

Werkwijze
Tijdens een intakegesprek bespreken we je klachten en op welke manieren ze jou beïnvloeden in het dagelijkse leven. Daarna bekijken we hoe jij het graag anders zou zien en hoe we hiermee samen aan de slag kunnen gaan. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij mij als psycholoog/seksuoloog en er een klik is.

In de volgende gesprekken onderzoeken we welke verbanden er zijn tussen jouw klachten. We gaan dan samen op zoek naar manieren om met de storende of pijnlijke gedachten en gevoelens om te gaan en we zetten in op wat jij waardevol vindt in het leven. Ik vind het hierbij belangrijk om aandacht te hebben voor jouw krachten en talenten en hoe deze jou kunnen helpen doorheen het proces.

De gesprekken kunnen zowel face-to-face, als via online video-consult doorgaan op maandag en op woensdagnamiddag van 14u tot 20u.
 

Tarieven en betaling
Het tarief bedraagt €70 voor een sessie van 55 minuten.

Bij het intakegesprek wordt er een eenmalige administratieve kost van €15 aangerekend voor de aanmaak van een elektronisch dossier.

Betalen kan cash of via Payconiq/bankapp.

Indien een afspraak niet kan doorgaan, gelieve mij dan 24u op voorhand te verwittigen. Zo niet, kan het volledige bedrag in rekening worden gebracht.



Maak een afspraak bij Marlies Wuyts
Via mail : marlieswuyts@hotmail.com