Over Lynn Van Haecht

Klinisch psycholoog
Psychotherapeut interactionele vormgeving i.o.


Werkwijze

Soms heb je misschien het gevoel dat je nood hebt aan je verhaal even kwijt te kunnen of dat je graag even tijd zou willen nemen voor jezelf. Het is namelijk niet altijd mogelijk om je gevoelens, gedachten en emoties te uiten thuis of in de buitenwereld. Je wil geen last zijn, niet kwaad spreken of je niet kwetsbaar opstellen naar anderen toe. Het is vaak een grote en moeilijke stap om zaken effectief aan te pakken, onder ogen te zien of los te laten.

Het eerste gesprek is een verkennend gesprek waarin we samen nagaan wat er speelt bij jou en wat je wil bereiken binnen de sessies. 

Als (toekomstig) I.V. therapeut start ik vanuit een respectvolle grondhouding, waarin veiligheid vertrouwen en avontuur centraal staan. Graag wil ik je een veilige en betrouwbare plek aanbieden waar jij het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat. Samen gaan we dan op avontuur, op jouw tempo, naar wat jij nodig hebt. Het is van groot belang dat jij je gehoord en begrepen voelt, alsook de inzichten en hulpmiddelen krijgt om met jouw bezorgdheden om te gaan. Ik werk met verschillende technieken uit verscheidene psychotherapeutische stromingen, waaronder: contextuele- en systemische benadering, gestaltbenadering, lichaamsgerichte beandering,… Verder werk ik ook met de EMDR-methode om bepaalde negatieve gebeurtenissen, ervaringen of trauma’s te verwerken.

Je kan me steeds vrijblijvend contacteren en kan alvast bij mij terecht voor verscheidene thema’s, zoals angsten en paniek, depressieve gevoelens, laag zelfbeeld, emoties, sociale en relationele moeilijkheden, stress, burn-out, levensvragen en identiteitsproblemen, relatievragen,...

Deze lijst is zeker niet exhaustief en ik ben eveneens beschikbaar/bereikbaar indien je je ook om andere redenen zorgen maakt.


Opleidingen

Postgraduaat Integratieve Psychotherapie (Educatieve Academie) – in opleiding 

Jaaropleiding koppeltherapie (Educatieve Academie)

EMDR deel 1 en deel 2 (Integrativa) 

Korte opleiding Rouw en Verlies ( Educatieve Academie)

Korte opleiding Morpheus op de Sofa – werken rond slaapstoornissen (Educatieve Academie)

Master in klinische psychologie – Levensloop (Vrije Universiteit Brussel)

Master of Innovation and Entrepreneurschip (Antwerp Management School)

Master communicatiewetenschappen (Vrije Universiteit Brussel)

Tarieven en betaling

  • Sessie: € 75 voor 50 minuten
  • Intakegesprek: eenmalig € 5 administratiekost bij intakegesprek => € 80
  • Verslag: € 35

Indien een afspraak niet kan doorgaan, gelieve mij dan 24u op voorhand te verwittigen. Zoniet, kan het volledige bedrag in rekening worden gebracht.



Maak een afspraak bij Lynn Van Haecht
Via mail : lynn.psy@outlook.com